EXIT és Megértés Táblázata

Ajánlások

EXIT

“Most már tudom, nem volt véletlen, hogy rátaláltam erre a könyvre. Rögtön elkezdett összeállni, amit addig csak sejtettem. Végre valami, ami igazi önbizalmat ad, leesik, hogy mi mindenben volt igazam, csak nem mertem elhinni. Köszönöm, hogy megosztották velünk saját tapasztalataitokat.”

“Két ember, egy nő és egy férfi, együtt, ugyanazért: csoda, hogy ez sikerülhet a világban, és ha igen, akkor nem csoda, hogy ilyen hiteles lett.”

„Kedves Anita és Zsolt!
Egy órája jött meg a könyv.
A 8. oldalig olvastam a kávém mellett!
Én nem dobálom a hála jeleket a fészen, de nagy öröm olvasni.
7-8 év “önképzés” után megcsömörlöttem.
Körülöttem az agyongondolt élet mondjuk úgy romokban … De durván, kíméletlenül szól az Isten, hogy hahó van!
Azt se értem ezt a könyvet miért rendeltem meg … de most már így értem.
Jó érzés olvasni.”

“Ahogy olvastam a könyvet, törtek elő belőlem a történetek.. az Exit által megerősítést kaptam, hogy tényleg jól éreztem, amit, és jól tettem, amit. Hálásan köszönöm a hatalmas munkát, amit belefektettél/belefektettetek úgy az MT létrejöttébe, mint az EXITbe és ami ezután következik. Fantasztikus, hogy mindezt így szavakba tudtad önteni, leírni, összerakni!”

„Elolvastam ezt a csodás könyvet, jól össze is filceztem, mert mindig késztetés volt valamit aláhúzni, fantasztikus volt. Persze még azért elő kell venni, mert vannak benne többször olvasandó részek. Tisztázó és EXITelő. Stílus és mélység és egyediség…”

„16. oldalnál tartok és máris vannak közös gondolatok az általam kedvelt szerzőkkel, ilyenkor kemény szembesülni a valódi éneddel és azzal, minek lát a külvilág. Akkor ki is vagyok tulajdonképpen? Élem az életem vagy csak úgy teszek, mintha élném?”

Deres Anita és Gárdonyi Zsolt
a szerzők: Deres Anita és Gárdonyi Zsolt

„Olvasom! Segít magamat kifejezni. Írjatok ki mindent magatokból!
Sokan vesszük hasznát!”

„Rengeteg mondata megmozgat bennem valamit és elindít egy gondolatmenetet bennem, gondolkodásra ösztönöz és ez elképesztő jó … nagyon élvezem olvasni a soraitok és vannak mondatok, amik nagyon mélyre hatolnak és azonosulni tudok a saját életemben levő dolgokra is. Köszönöm nektek.”

„Olvasom a könyveket, és haladok az úton velük. Köszönöm!”

 „Szeretnék gratulálni nektek, mert ez egy elképesztő sok munkát és időt igénylő feladat volt, amit kitartóan véghez vittetek és igazán minőségi írás lett, gyönyörű, határozott és remekül nyomatékosított mondatokkal, minden elismerésem!”

 „Fejbekólintott (sok mindent megmagyarázott) a “nárcizmus és spiritualitás” videód és utána még a The Dark World of New Age Gurus videó is elég mély hatással volt rám, amit megosztottál. Kijózanítóak voltak ezek a videók.”

„De a Tábla is őrült jó volt. Leesett az állam. Elolvastam az irgalom témáját és gördültek le a kövek …”

exit borító
exit borító

A keményfedeles, terjedelme 289 oldal.
Csak online kapható, itt a weboldalon.
Az EXIT a Szerzők második könyve.

A szerzők első műve a 2013-as sikerkönyv: a Megértés Táblázata, A magyarázat, ennek ajánlásait olvashatod a következőkben.

MÜLLER PÉTER AJÁNLÁSA:

“Gyerekek – vagyis öreg gyerekek!

Nagyon értékes könyvet írtatok. Bölcset, gazdagot, s különöset. Tanulni tudok belőle.

Boldog vagyok, hogy van ez a könyv, hogy a kezembe került, és annak is, hogy vannak itt olyanok,

Müller Péter
Müller Péter ajánlásával

akikben néhány gondolatom mélyebb visszhangot ver, s új fényt is kap tőletek.

Szeretettel, M. Péter”

“Az elmúlt évek legnagyobb könyvélményét három fiatal írta, két fiú és egy lány. Deres Anita, Gárdonyi Zsolt és Hadnagy Előd. Csodálatos mű, de nincs kereskedelmi forgalomban. Címe: “A Megértés Táblázata – A Magyarázat”
Sokat tanulok belőle. És ámulok azon, hogyan tudták ezt ilyen fiatalon, s ráadásul ilyen tökéletes

egységben, hárman, együtt megírni.”
Müller Péter, író
(forrás: hrkonferencia.hu)

Antal Vali ajánlása:

“A könyv fantasztikus! Elsőre beleszerettem… Már régóta foglalkozom hobbiszerűen a magyar nyelvben kódolt információk kutatásával – főleg az egészségre vonatkoztatva. Tehát nem áll távol tőlem, hogy működésünkre vonatkozólag a nyelvkultúrában és a szavaink erejében is kereshető a megoldás.  Anita, Zsolt és Előd könyve viszont még engem is meglepett forradalmian új felfedezéseivel, és főleg azzal, hogy ezt milyen zseniális módon illesztették be a hétköznapokba, és tették logikussá és érthetővé a “legkockafejűbb” olvasó számára is. A Megértés Táblázata és a lélektérkép nem csak abban segít, hogy jobban megértsd lelked reakcióit, és a betegségek mögött meghúzódó esetlegesen kiváltó okként szereplő lelki hátteret, hanem lenyűgözően érdekes és izgalmas olvasmány is egyben – azoknak is, akik már egyensúlyban vannak önmagukkal és a környezetükkel. Nagyon ajánlom mindenkinek!”

OLVASÓINKTÓL KAPTUK:

“Vonzalom és izgalom 🙂 Végre egy magyarok által, a magyar nyelv elképesztő fordulatait használó könyv lelki világunk megismeréséhez. Nem egy könnyű olvasmány, csak lassan haladok az olvasással., hiszen szinte minden bekezdése megállásra, gondolkodásra késztet! Azt hiszem újabb alapmű került be az otthoni könyvtáramba…”

Megértés Táblázata
Megértés Táblázata

“Alapműnek számít minden olyan ember könyvespolcán, aki szeretné megismerni önmagát, és a környezetét (gyerekeit, párját, szüleit, rokonait, barátait stb.) megérteni a betegségek, lelki problémák hátterét, és mindezt úgy, hogy önmaga képes lesz megoldani. Tehát a könyv nemcsak megértést, hanem megoldást is kínál. Izgalmas utazás a belső önvalónkhoz!”

“Ahhoz, hogy megértsek másokat, fontos, hogy magamat is értsem. Nekem ebben nyújt nagy segítséget ez a lélektérkép.”

„Soha nem felejtem el azt a pillanatot, amikor az egyik előadó megkérdezte, hogy ki olvasta már ki a könyvet? Majdnem mindenki jelentkezett. Teljesen lefagytam. Én a szerelem fejezet első néhány bekezdését 3 óra alatt tudtam feldolgozni.  Csak úgy záporoztak bennem a kérdések, a válaszok, majd az újabb kérdések. És akkor éreztem először azt, hogy ez nagyon jó lesz.

Mindenáron meg akartam végre érteni, hogy miért mindig nős apukák szeretője vagyok. Kitartó munkával rájöttem, hogy addig, míg a saját apámmal nem rendezem a legendásan rossz kapcsolatunkat, addig mindig más apukákban fogom keresni az én apukámat.

Rájöttem arra is, hogy azért parancsolgatok a környezetemben mindenkinek, mert alapvetően annyira senkinek érzem magam, hogy legalább addig, míg másnak dirigálok, megélhetem, hogy valaki vagyok.

Órákon át tudnám még a példákat sorolni, hogy mi mindent értettem meg, de szerintem ennél sokkal fontosabb az a mérhetetlen biztonság, amit ennek a könyvnek a segítségével megtapasztalhattam. Nem tudok olyan problémát, sőt, tragédiát elképzelni, amit ne lehetne a Táblázattal megoldani, feldolgozni.  Örök hála a Szerzőknek!

Ja, és megértettem azt is, hogy miért játszottam idáig szerepeket, kitől tanultam ezeket, miért csináltam. És hogy mennyire feleslegesek.

Így lettem a Megértés Táblázata segítségével egész rövid idő alatt Szörnyella de Frászból Hamupipőke. Na jó, még csak Kis Hableány.”

“FERGETEGES A KÖNYV :))) Nincs jobb szavunk hozzá…Már kiolvastuk mind a ketten..és nap mint nap

A Megértés Táblázata
A Magyarázat

használjuk..:))) És sokat mosolygunk is közben :))”

“Szenzációs lélektérképük még sok kalandot tartogat számunkra.”

“Kedves Fiatalok, Anita, Zsolt, Előd! 2/3-át kiolvastam zseniális könyveteknek, plusz a végén: Mozg. Hiszem, tudom, hogy forradalmi útjelző… egy csoda különleges könyv.”

“Az úton levők, a keresők a lélek megismerés szövevényes és bonyolult útján sokszor lassan haladnak, megrekednek vagy eltévelyednek. Akinek  eddig nem volt ideje a lelkére, vagy nem érti a másik embert vagy elege van ebből a káoszból, az nagyon határozottan a legmélyebb, a legsúlyosabb, de biztos úton indulhat el a boldogabb élet felé. Ez a könyv megmagyaráz és megértet mindent  a lélekről – gyakorlatiasan és a  magyar nyelv csodájával. Még Müller Péter – aki ajánlja egy helyütt – is ámulatba esett. Három 30-36 éves fiatal írta. Ez nem egy hetes olvasmány, ez egy életre szól.”

“Ilyen sűrű “aha” élményekben nem volt még részem, mint az előadásaitokon. Azóta olvasom a könyvet, s közben felváltva hallom a hangotokat. Már kisebb intenzitással azóta is jönnek a felismerések sorban. Köszönöm! Remélem hallak még titeket élőben is.”

“…végre sikerült egy-két sátorban megnéznem, meghallgatnom az előadásokat. Kettőt emelek ki ezek közül, amik engem nagyon megérintettek. Az első naptól vonzott a mellettünk lévő Megértés Táblázat elnevezésű sátor. Először lehet, hogy talán a cím miatt, amit viselt. De ma már tudom, hogy ez is egy jel volt. Mint később megtudtam, ez egy könyv, amit három fiatal írt. Egy könyv, amiben választ kaphatunk a következő kérdésekre is: ‘Mi az, hogy magyar nyelvű lélektérkép? Hogyan kapcsolódik össze a nyelv és a lélek? Mire való A Magyarázat című könyv és a Megértés Táblázata? Hogyan lehetséges egyáltalán a lélekről szabályszerűségeket meghatározni?’ Ahogy belelapoztam és belehallgattam az előadásba éreztem, hogy ez nekem szól. Az én állandóan “MIÉRT”-eket kutató agyamnak íródott. Alig várom, hogy elolvashassam.”

“Zseniális rendszer, magyar nyelven született Lélektérkép a különböző lelki állapotaink megértéséhez és transzformálásához.”

EXIT ajánlások
EXIT és Megértés Táblázata

“KÖSZÖNÖM, HOGY MEGÍRTÁTOK! Őszintén és teljes szívemből! 🙂
A Táblázat egy valódi KINCS! Bár még csak az elején tartok, érzem, ahogy a könyvet és a Táblázatot a kezemben tartom (átjönnek a rezgései), hogy most végre megkapom a 48 éve keresett válaszaimat a miértekre. Talán itt az idő, már elértem odáig, hogy ránézhetek, rá merek nézni azokra a dolgokra, amik eddig kellemetlenek és kényelmetlenek voltak. Tudom, hogy ebben segítséget kaptam Tőletek!”

“Köszönöm, a diákjaim nevében is. Teljesen más megközelítéssel fordulunk a magyar nyelv felé, ez eddig is így volt. Most már van egy rendszer is hozzá, és látható, hogy valami sokkal fontosabbhoz is elvezet a nyelv zsenialitása: a belső világ megismeréséhez. Hogy ez az egész megszületett, az egy csoda.”

“Csúcsok vagytok! Olyan felismeréseket kapok, hogy ezt meg kell írnom nektek. Ti segítettetek hozzá, amit hálásan köszönök.”

“Még csak belelapoztam, de már így is nagyon érdekes. Türelemmel kell lennem, mert a 15 éves fiam kezdte el olvasni, de nem baj, mert ennek is örülök.”

„Nem is maga a Könyv az érdekes, hanem hogy mekkora egészséges szellemi energia koncentrálódik benne. Ez nem akárhonnan áramlik elő, és már nem is lehet visszagyömöszölni.”

„Nagyon tetszik a felépítés és a nyelvezet is!”

„Köszönöm a munkámhoz fontos, kiegészítő információkkal szolgáló igényesen szerkesztett könyvet.”

„Bámulatos szöveg. Eszméletként, gondolatként, írásműként. A világ legnehezebb munkája volt, azt hiszem.”

„Teljesen kiérlelt szöveg…”

EXIT ajánlások
EXIT és Megértés Táblázata

„Csak 1-1 témát olvastam, épp ami aktuális volt, és meg is kaptam a megnyugtató választ a kérdéseimre. Jó ez a témaszerkezet, mert ha nem lennének külön a témák, és az ember 1-2-féle lelkiállapotban végigolvasná a könyvet, olyan dolgok felett átsiklana, amik máskor meg pont jók volnának. Értelmező kéziszótár a lélekhez. Érződik a beletett sok munka, bölcsesség, és tetszik, hogy a stílusa ennek ellenére egyszerű és közvetlen. Nincs benne 1 felesleges mondat sem.”

“Az elmúlt napokban nagy lendülettel belevetettem magam az elkészült könyvbe, és mondhatom felfrissülve, újult lelkierővel úgy vagyok túl rajta, hogy bármikor visszatérhetek hozzá, mert – bár vannak benne olvasmányos részek – ugye inkább egy a mindennapokra tervezett kézi/”tan”könyv ami született, nyújtva egy biztos pontot akár egy életen keresztül.

Ezt az emailt azért írom, hogy megköszönjem.”

„Rég sejtetted, hogy a magyar nyelv szavai, kifejezései ősi tanításokat hordoznak? Barátaink már rájöttek. Alámerültek, és ím a gyöngyöket tenyerünkbe helyezik. Hamar el fog fogyni az első kiadás, ebben biztos vagyok.

Miről beszélek? Barangoljatok itt egy cseppet!”

„Az értelem táblázata szofisztikáltan képes szétválasztani és újradefiniálni az élet elkoptatott fogalmait. Tudományos munka? Felvilágosítás? Ismeretterjesztés? Pamflet? Esszé? Vallomás? Evangélium? Nos, mindez benne van. Sok. De melyik síkját lehetne kihagyni? Az élet magasabb szempontjából egyiket sem. Ez így őszinte, így eredeti.”

„Igen, a belső világ tanulmányozása eredményes volt, tudom kezelni az érzéseimet, a kapcsolataimat. A megtisztított fogalmak, a Lélek Értelme működni fognak. A bejáratásukat, finomításukat van időm elvégezni.”

“Azt hiszem, sok kérdésemre Magyarázatot fog adni – mintha egy labirintusban haladnék és mindenhová bevilágít egy kis elemlámpával!”

A keményfedeles, terjedelme 289 oldal.
Csak online kapható, itt a weboldalon.
Az EXIT a Szerzők második könyve.

Az EXIT szerzőinek YouTube csatornája az egyéniség felépítéséről, és ennek akadályairól.