Exit – könyv

5000 Ft

Az Exit című könyv kizárólag online kapható itt, nálunk. Ára 5000 forint.

Pillants bele a tartalmába, olvasd el a többiek ajánlásait, vagy ismerd meg a szerzőket, akik a 2013-as sikerkönyv, a Megértés Táblázata szerzői is.

Látszólag sok témát érint a könyv, de a lényeg: hogyan építsünk föl egészségesebb, INDIVIDUÁLT személyiséget például azáltal, hogy:

  • kiemelkedünk a kollektív káoszból;
  • nem válunk áldozattá;
  • megváltoztatjuk a lejárt családi mintákat;
  • magunkban hiszünk elsősorban, nem másokban;
  • nem engedünk a rejtett agressziónak;
  • tudatosabb párkapcsolatot építünk;

Az Exit az első könyv, ami belülről mutatja meg az önismereti vonulatokban, a „spiri”-ben lévő óriási ellentmondásokat. Belülről, tehát nem szkeptikusként, nem egy ismerősön keresztül megfigyelve, nem ateistaként, hanem jó 15 évnyi aktív részvételből származó élő tapasztalatból merítkezve. Egyben fel is fedi az önismereti közösségek gyakori működési dinamikáit.

FIGYELEM!

AZ EXIT-KÖNYV NEM BOTRÁNYKÖNYV, NEM TÁMADJA A HITET, SPIRITUALITÁST, EZOTÉRIÁT ÉS ANNAK SEMMILYEN FORMÁJÁT. Kizárólag  a szerzők által személyesen tapasztalt félrecsúszásaira igyekszik felhívni a figyelmet.

AMIT A KÖNYVBEN A SZERZŐK „SPIRI”-NEK NEVEZNEK, AZ A FENTIEK (HIT, stb…) ÁLSPIRITUÁLIS VADHAJTÁSAI, melyek a tanítványokban súlyos érzelmi/mentális károkat okoznak. A tévedés minden út velejárója, ahogy pl. minden szülő „rossz szülő” is, de ennek mértéke fél életeket alapoz meg vagy tesz nyomorulttá.

KÖNYV EGYIK FŐ CÉLJA ÉS RENDELTETÉSE, HOGY ÉSZREVETESSE A ZSÁKUTCÁKAT, ÉS A DÖNTŐEN REJTETTEN MEGVALÓSULÓ VISSZAÉLÉSEKET. Akinek van hite, vagy úgy érzi, van valami nálunk nagyobb erő a világban, az tudja, milyen fontos alaphang ez az élethez. Az EXIT ezt nem elvenni, hanem erősíteni hivatott.

Miben úttörő még ez a könyv?

Kategóriák: , , Címke:

Leírás

Szállítási költség, a bejárati ajtóig Foxpost-tal: 1850 Ft.

(Ha egynél több példányt szeretnél egyazon szállítási címre, kérjünk, lépj velünk kapcsolatba a megertesutja@gmail.com címünkön, máskülönben minden példányért külön felszámolja a rendszer a díjat.)

Fizetés: utánvéttel

Kiszállítás: a csomag érkezéséről SMS-t küld a Foxpost.

Kérjük, add meg számlázási címedet is, számlát online küldünk.