Exit – könyv

4200 Ft

Az Exit című könyv kizárólag online kapható itt, nálunk. Ára 4200 forint.

Pillants bele a tartalmába, olvasd el a többiek ajánlásait, vagy ismerd meg a szerzőket.

Látszólag sok témát érint a könyv, de a lényeg: hogyan építsünk föl egészségesebb, INDIVIDUÁLT személyiséget például azáltal, hogy:

  • kiemelkedünk a kollektív káoszból;
  • nem válunk áldozattá;
  • megváltoztatjuk a lejárt családi mintákat;
  • magunkban hiszünk elsősorban, nem másokban;
  • nem engedünk a rejtett agressziónak;
  • tudatosabb párkapcsolatot építünk;

Az Exit az első könyv, ami belülről mutatja meg az önismereti vonulatokban, a „spiri”-ben lévő óriási ellentmondásokat. Belülről, tehát nem szkeptikusként, nem egy ismerősön keresztül megfigyelve, nem ateistaként, hanem jó 15 évnyi aktív részvételből származó élő tapasztalatból merítkezve. Egyben fel is fedi az önismereti közösségek gyakori működési dinamikáit.

FIGYELEM!

AZ EXIT-KÖNYV NEM BOTRÁNYKÖNYV, NEM TÁMADJA A HITET, SPIRITUALITÁST, EZOTÉRIÁT ÉS ANNAK SEMMILYEN FORMÁJÁT. Kizárólag  a szerzők által személyesen tapasztalt félrecsúszásaira igyekszik felhívni a figyelmet.

AMIT A KÖNYVBEN A SZERZŐK „SPIRI”-NEK NEVEZNEK, AZ A FENTIEK (HIT, stb…) ÁLSPIRITUÁLIS VADHAJTÁSAI, melyek a tanítványokban súlyos érzelmi/mentális károkat okoznak. A tévedés minden út velejárója, ahogy pl. minden szülő „rossz szülő” is, de ennek mértéke fél életeket alapoz meg vagy tesz nyomorulttá.

KÖNYV EGYIK FŐ CÉLJA ÉS RENDELTETÉSE, HOGY ÉSZREVETESSE A ZSÁKUTCÁKAT, ÉS A DÖNTŐEN REJTETTEN MEGVALÓSULÓ VISSZAÉLÉSEKET. Akinek van hite, vagy úgy érzi, van valami nálunk nagyobb erő a világban, az tudja, milyen fontos alaphang ez az élethez. Az EXIT ezt nem elvenni, hanem erősíteni hivatott.

Miben úttörő még ez a könyv?

Kategóriák: , , Címke:

Leírás

Szállítási költségek – utánvéttel rendelhető:

  • Foxpost automatába (396 db országosan): 1140 Ft
  • Házhoz szállítással: 1840 Ft

Kérjük add meg pontos szállítási címedet, ha pedig automatába kéred, akkor jelöld be a hozzád legközelebb eső Foxpost automata helyszínét.

A kiszállítás 2-3 munkanapot vesz igénybe, a könyv érkezéséről SMS-t küld a Foxpost.

Kérjük, add meg számlázási címedet is, melyet online küldünk majd el.