Rólunk

Deres Anita és Gárdonyi Zsolt
Deres Anita és Gárdonyi Zsolt

Deres Anita és Gárdonyi Zsolt – 14 éve pár és 8 éve házaspár, egy 7 éves kisfiú szülei. Lélektannal megszállottan foglalkozó szerzőpáros vagyunk, az EXIT a második könyvünk (az első a 2013-ban megjelent sikerkönyv, a Megértés Táblázata volt). Ahogyan minden művésznek valamilyen módon, nekünk is mindkét könyvünk az életünk egy-egy összfotográfiája; az EXIT esetében azonban ez jóval tudatosabb és szándékos is. Direkt írtunk magunkról, szándékosan párkapcsolati szempontból is. Mire idáig eljöttünk, összeállt az a kép, hogy van mit átadni, hogy át kell adni – összeállt, hogy mi az, ami nagyon hiányzik sokunknak. Mert nekünk is hiányzott, és nem is tudtuk, mit keresünk, csak kerestük szüntelenül. Van, ami viszont mindig is megvolt, ott volt és anélkül nem is lennénk most mi a Deres-Gárdonyi. Ezen felül az EXIT témája remekül kiegészül a mi kettősünk színezetével, mert az EXIT nem kis részben azt meséli el, hogy mi az, ami nem “az”. Mondhatnánk azt is találóan: ami nem Az Igazi.
A “nem”. Az elfelé. A széjjel.
És közben ott van mindig az, ami pedig a Lényeg. Az össze, a közös, az együtt, és a Valami tőlünk különböző, és ettől rádöbben az ember, hogy

(2014-ben, még csak a Megértés Táblázata, A Magyarázat korában)

1+1 az nem = 2. Hanem a Minden. És ha már egyszer vége a társfüggésnek, akkor pedig a BármiLehet.

Megrendelés, hogy te is megtaláld a MEGFELELŐ kijáratot – és ne onnan Exitelj, ahonnan kár lenne…

A 2021. nyarán jelent meg, keményfedeles, terjedelme 289 oldal.
Csak online kapható, itt a weboldalon.
Az EXIT a Szerzők második könyve.

A szerzők első műve a 2013-as sikerkönyv: a Megértés Táblázata, A magyarázat

EXIT után: https://www.facebook.com/100032106527094/videos/1002024247239213/

Az EXIT szerzőinek YouTube csatornája az egyéniség felépítéséről, és ennek akadályairól.

FIGYELEM!

AZ EXIT-KÖNYV NEM BOTRÁNYKÖNYV, NEM TÁMADJA A HITET, SPIRITUALITÁST, EZOTÉRIÁT ÉS ANNAK SEMMILYEN FORMÁJÁT. Kizárólag  a szerzők által személyesen tapasztalt félrecsúszásaira igyekszik felhívni a figyelmet.

AMIT A KÖNYVBEN A SZERZŐK „SPIRI”-NEK NEVEZNEK, AZ A FENTIEK (HIT, stb…) ÁLSPIRITUÁLIS VADHAJTÁSAI, melyek a tanítványokban súlyos érzelmi/mentális károkat okoznak. A tévedés minden út velejárója, ahogy pl. minden szülő „rossz szülő” is, de ennek mértéke fél életeket alapoz meg vagy tesz nyomorulttá.

KÖNYV EGYIK FŐ CÉLJA ÉS RENDELTETÉSE, HOGY ÉSZREVETESSE A ZSÁKUTCÁKAT, ÉS A DÖNTŐEN REJTETTEN MEGVALÓSULÓ VISSZAÉLÉSEKET. Akinek van hite, vagy úgy érzi, van valami nálunk nagyobb erő a világban, az tudja, milyen fontos alaphang ez az élethez. Az EXIT ezt nem elvenni, hanem erősíteni hivatott.

EXIT könyv borító
EXIT, könyvborító

Az EXIT szerzőinek YouTube csatornája az egyéniség felépítéséről, és ennek akadályairól: