Deres Anita, Gárdonyi Zsolt

Missziónk

“Kifejezetten spirituális embernek tartom magam. A spiritualitást nem lejáratni szeretném, hanem épp

Deres Anita, Gárdonyi Zsol
Deres Anita, Gárdonyi Zsolt

ellenkezőképp: ráfér egy alapos tisztogatás, újrastrukturálás, újraértelmezés; persze nem a spiritualitásra, hanem annak szervezett formába való öntése kapcsán. Arra fér rá egy-egy reform, ahogyan a spiritualitást (és a mélyebb önismeretet) tálalják, tálaljuk, használjuk, feldolgozzuk, értelmezzük és ahogyan beültetjük az életünkbe – vagy épp ahogyan képtelenek vagyunk beültetni az életünkbe, s megfordítva a sorrendet, inkább az életünket próbáljuk betuszkolni a spiritualitás világába.”

(Részlet az EXIT-ből. DA.)

“Könyvünk egyik legkidomborodóbb témája a rejtett spirituális bántalmazás.”

Részlet az EXIT-ből. G. Zs.)


Művünk 2021-ben jelent meg, terjedelme 289 oldal.


Csak online kapható, itt a weboldalon.
Az EXIT a Szerzők második könyve. HALADÓ ÖNISMERŐKNEK SZÓL

EXIT-KÖNYV, HALADÓ ÖNISMERŐKNEK
A kevesebb spirituális zsákutcáért

A szerzők első műve a 2013-as sikerkönyv: a Megértés Táblázata, A magyarázat

FIGYELEM!

AZ EXIT-KÖNYV NEM BOTRÁNYKÖNYV, NEM TÁMADJA A HITET, SPIRITUALITÁST, EZOTÉRIÁT ÉS ANNAK SEMMILYEN FORMÁJÁT. Kizárólag  a szerzők által személyesen tapasztalt félrecsúszásaira igyekszik felhívni a figyelmet.

AMIT A KÖNYVBEN A SZERZŐK „SPIRI”-NEK NEVEZNEK, AZ A FENTIEK (HIT, stb…) ÁLSPIRITUÁLIS VADHAJTÁSAI, melyek a tanítványokban súlyos érzelmi/mentális károkat okoznak. A tévedés minden út velejárója, ahogy pl. minden szülő „rossz szülő” is, de ennek mértéke fél életeket alapoz meg vagy tesz nyomorulttá.

A KÖNYV EGYIK FŐ CÉLJA ÉS RENDELTETÉSE, HOGY ÉSZREVETESSE A ZSÁKUTCÁKAT, ÉS A DÖNTŐEN REJTETTEN MEGVALÓSULÓ VISSZAÉLÉSEKET. Akinek van hite, vagy úgy érzi, van valami nálunk nagyobb erő a világban, az tudja, milyen fontos alaphang ez az élethez. Az EXIT ezt nem elvenni, hanem erősíteni hivatott.

Az EXIT szerzőinek YouTube csatornája az egyéniség felépítéséről, és ennek akadályairól.